Datum plaatsing: 03 juni 2017

Fc Den Bosch kiest voor klassiek tenue


Fc Den Bosch kiest voor klassiek tenue


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Masita Sportswear is vanaf het seizoen 2017-2018, voor de duur van vier seizoenen, de trotse kledingleverancier van FC Den Bosch. Hierbij presenteert de Bossche club haar thuis- en uittenue voor volgend seizoen aan de hand van een visual.
Samples van de tenues zijn momenteel in productie en worden binnenkort gepresenteerd, inclusief alle sponsornamen. De thuiswedstrijden van FC Den Bosch worden komend voetbaljaar gespeeld in een chique blauw shirt (body fit) met witte kraag en witte biezen rond de mouwen, witte broek en blauwe sokken met een witte bovenrand en het logo ter hoogte van de scheen. In de kraag staat de bekende clubslogan ‘Met heel mijn hart!’

Het uittenue refereert naar de geschiedenis van FC Den Bosch, toen de Bossche club haar thuisduels in het zwartwit speelde en bestaat uit een klassiek wit shirt (body fit) met zwarte kraag en zwarte biezen rond de mouwen, zwarte broek en witte sokken met een zwarte bovenrand en het logo ter hoogte van de scheen. Ook hier staat de tekst ‘Met heel mijn hart!’ in de kraag.

Supporters die hun seizoenkaart bestellen of verlengen vóór maandag 12 juni ontvangen het nieuwe thuisshirt van FC Den Bosch gratis! De teller nadert de 500 seizoenkaarten ‘Pay Per Point’, we kijken er naar uit om ook jou komend seizoen in De Vliert als seizoenkaarthouder te mogen begroeten!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12386