Datum plaatsing: 03 juni 2017

Inschrijving muziekevenement Oss Gaat Vreemd geopendOss (Oss): Op zaterdag 17 juni vindt dit jaar muziekspektakel 'Oss gaat Vreemd' plaats. Muzikanten uit Oss en omgeving die nog niet kennen, worden ingedeeld in bands en krijgen één middag de tijd en de ruimte om te repeteren. Diezelfde avonds treden de bands op in Groene Engel. De inschrijving voor muzikanten is geopend.

Muzikale dag mét regenboog
Oss Gaat Vreemd is een spannende en leuke dag voor iedereen die muziek maakt. Van rock tot jazz, dance of hiphop en van beginner tot ervaren podiumbeest! Terug van weggeweest, maar op veler verzoek zal op zaterdag 17 juni de 10e editie plaatsvinden.

Bloedserieus? Nee. Competitie? Nee. Deelname is gratis en staat garant voor een leuke dag, een gezellig etentje en een spannend optreden. Tenminste één van de liedjes heeft te maken met het thema van dit jaar 'It's OK to be Gay', dus dat belooft een vrolijke boel te worden.

Inschrijven
Muzikanten, zangers, rappers en producers uit Oss en omgeving schrijven zich onafhankelijk van elkaar in. Een loting bepaalt de bandindeling en iedere band krijgt één middag de tijd om te oefenen.
Bij onder andere Popkollektief Regio Oss wordt gerepeteerd en aan het einde van de dag presenteren de formaties zich op het podium van de Groene Engel. Inschrijving staat open voor alle leeftijden, niveaus en instrumenten. Inschrijven kan tot en met zondag 11 juni via www.popkollektief-oss.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30777