Datum plaatsing: 04 juni 2017 - Laatst gewijzigd: 04-06-2017 18:13:21

Masturberende Gestel taxichauffeur door politie uit huis gehaald


Masturberende Gestel taxichauffeur door politie uit huis gehaald


Gestel (Sint-Michielsgestel): De politie is een onderzoek begonnen naar een filmpje dat zaterdag breed via social media is verspreid. Op het filmpje is te zien dat een taxichauffeur zichzelf mogelijk aan het bevredigen is. Vervolgens wordt de man aangesproken door de persoon die hem filmt en ontstaat er een discussie.

Icoontjes van o.a. Twitter, Facebook en Instagram op telefoonscherm
Het filmpje werd binnen korte tijd duizenden keren gedeeld op social media. In reacties werd onder meer het adres van de taxichauffeur genoemd. Dat leidde aan het begin van zaterdagavond tot een incident bij de woning van de chauffeur en zijn ouders in Sint-Michielsgestel. Twee mannen zouden een steen door een ruit van de woning hebben gegooid en klappen hebben uitgedeeld aan de taxichauffeur en zijn moeder. Zij raakten niet gewond.

Onderzoek
Voor de politie was het incident reden om de taxichauffeur mee te nemen naar het politiebureau. Hij weet inmiddels dat er onderzoek volgt naar het filmpje. Er wordt onder meer bekeken of hij zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten. De man wordt voorlopig elders ondergebracht. Ook zijn ouders worden op een andere locatie ondergebracht. De politie onderzoekt verder wie verantwoordelijk is voor de vernieling en de klappen die zijn uitgedeeld.

Social media
De politie waarschuwt mensen verder om goed na te denken over wat er op social media geplaatst wordt. Zo is het verspreiden van adresgegevens strafbaar. Berichten en reacties op social media worden door de politie nauwlettend in de gaten gehouden. Bij strafbare reacties volgt direct onderzoek. Ben je dus heel goed bewust van wat je plaatst.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27583