Datum plaatsing: 04 juni 2017

Verdachte opgepakt in zaak gewonde man Sint Rochusstraat's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): In een woning in Heerhugowaard hield de politie zaterdagmiddag een 48-jarige man uit die plaats aan. Hij zou eerder deze week betrokken zijn geweest bij een geweldsincident in een woning aan de Sint Rochusstraat in ís-Hertogenbosch.

Donderdagmiddag rond 15.00 uur kreeg de politie een melding dat een 81-jarige man in het ziekenhuis was opgenomen met diverse zware verwondingen. De man werd eerder in zijn woning aan de Sint Rochusstraat gewond aangetroffen door een familielid.

Onderzoek
Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart. Er werd met getuigen gesproken en in en rond de woning van de gewonde man werd technisch onderzoek verricht. Vrijdagochtend werd een 56-jarige man uit Den Helder als verdachte opgepakt en verhoord over zijn mogelijke betrokkenheid. Uit het onderzoek is vooralsnog niets gebleken van die betrokkenheid. Hij is daarom aan het eind van zaterdagochtend in vrijheid gesteld.

Arrestatie
Door eigen onderzoek van de recherche kwam een 48-jarige man uit Heerhugowaard naar voren als verdachte. Hij werd zaterdagmiddag rond 15.15 uur opgepakt in zijn woning. De recherche gaat ervan uit dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kennen en doet verder onderzoek naar wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. Om daar duidelijkheid over te krijgen wordt nog uitgebreid met zowel de verdachte als het slachtoffer gesproken.

Aanspreekbaar
Het technische onderzoek in de woning werd aan het einde van zaterdagmiddag afgerond. Het 81-jarige slachtoffer is aanspreekbaar, maar blijft voorlopig nog in het ziekenhuis in verband met zijn ernstige verwondingen. De verdachte zit vast.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22829