Datum plaatsing: 06 juni 2017

Verdachten inbraak aangehouden's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Maandag rond 23.15 uur hielden wij een 27-jarige man uit ís-Hertogenbosch aan op de Azalealaan. Hij werd op heterdaad betrapt bij een inbraak in een supermarkt. Rond 1.50 uur werd langs het kanaal een 44-jarige man uit ís-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt er van verdacht ook betrokken te zijn bij de inbraak. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Een getuige belde ons dat twee personen zich verdacht ophielden bij de supermarkt. Bij de supermarkt zagen wij een van de verdachten naar buiten komen een tweede verdachte ging er te voet vandoor. Dankzij de alerte reactie van de getuige konden wij twee verdachten aanhouden.

Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd figuur die naar binnen loert bijvoorbeeld. Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21036