Datum plaatsing: 12 juni 2017

Drie oud-gedienden verlaten TBLOss (Oss): Op vrijdag 23 juni 2017 wordt in een gezellig samenzijn met familieleden, personeel en genodigden, afscheid genomen van drie collega's. De middag wordt gehouden in De Binnenhof van het TBL-gebouw aan de Molenstraat te Oss. De vertrekkende collega’s zijn docent Rémy Albers en Ad van Wassenaar en Tini van Wassenaar van het onderwijs ondersteunend personeel.
Rémy Albers is als leerling zijn TBL-loopbaan begonnen. Na geslaagd te zijn voor het gymnasium, ging hij Nederlands studeren in Nijmegen. Op 6 januari 1972 kwam Rémy als docent Nederlands terug naar het TBL terwijl hij zijn studie nog moest afronden. Naast Nederlands heeft hij ook Latijn gegeven als dat zo uit kwam. Binnen school is Rémy zeer actief geweest als mentor in de brugklas en later in de bovenbouw vwo, was hij secretaris van de DMR, zat hij in de MR van Het Hooghuis en verzorgde hij de catering voor het personeel tijdens de Open Dagen. Zijn befaamde “rode” soep kon daarbij niet gemist worden. Zowel tijdens zijn schoolloopbaan als in zijn vrije tijd heeft Rémy zich ook met toneel bezig gehouden. Zo vertaalde hij “Romeo en Julia” in het Brabants en was hij een van de auteurs van “Titus, de musical”. “Kleine dingen groots doen”, een uitspraak van Titus Brandsma, is dan ook zeer van toepassing op Rémy Albers.
Ad van Wassenaar is als onderhoudsmedewerker op 1 februari 1986 in dienst gekomen. Ad zorgt er voor dat het schoolgebouw er steeds netjes bij staan. Ad is een wielerfanaat. En hij is de trotse bezitter van een old-timer (Citroën) waarmee hij al menig leerling naar het gala heeft gereden.
Tini van Wassenaar is op 15 augustus 1988 in dienst gekomen van het TBL als medewerkster in de kantine. De laatste jaren begeleidt Tini, samen met haar collega’s, leerlingen van locatie West die op het TBL stage komen lopen in zowel de leerlingen- als personeelskantine. Tini gaat na de zomervakantie nog even een paar maandjes door maar neemt nu alvast samen met echtgenoot Ad afscheid.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14817