Datum plaatsing: 07 juni 2017

Bouwkavels in de gemeente OssOss (Oss): Gemeente Oss verkoopt 29 zelfbouwkavels op drie mooie locaties in Oss. Voor iedereen die zelf een huis wil bouwen. De grootte van de kavels is tussen de 216 m2 en 913 m2. De prijs is vanaf 53.460 euro exclusief BTW.
15 kavels in Piekenhoef, locatie Boterbloem;
12 kavels in Lith Oost fase 2;
2 kavels in Horzak.
Een overzicht van de beschikbare kavels staat vanaf 12 juni op www.WoneninOss.nl

Inschrijven bij makelaar van 12 tot 21 juni
De verkoop start op 12 juni en eindigt op 21 juni 18.00 uur. Inschrijven kan bij n van de verkopende makelaars: Cheizoo makelaardij, Van den Heuvel makelaars en Van der Krabben makelaardij.

De zelfbouwcoach helpt
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij zelf bouwen, heeft gemeente Oss een zelfbouwcoach, Maria Schuurmans. De hulp van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht. U kunt de zelfbouwcoach bereiken via zelfbouwcoach@oss.nl of via 14-0412.

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
U kunt kavels van gemeente Oss ook in erfpacht nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die vaak financieel voordeel oplevert. Meer informatie hierover staat op www.woneninOss.nl.

Altijd op de hoogte via Wonen in Oss
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen voor zelfbouwen via www.WoneninOss.nl of volg Wonen in Oss op Facebook of Twitter.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13994