Datum plaatsing: 11 juni 2017

Staatssecretaris van Rijn geeft gastles op TBLRegio (Oss): Op maandag 12 juni komt Martin van Rijn, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar het Titus Brandsmalyceum aan de Molenstraat 30 te Oss. Van 13.30 uur tot 15.30 uur zal hij in gesprek gaan met leerlingen, gaat hij een college geven en is aanwezig bij debatten die de leerlingen gaan voeren.

Camiel Rebergen uit klas 2Ga heeft een tijdje geleden staatssecretaris Martin van Rijn uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het TBL. Camiel heeft een bezoek aan Tweede Kamer gebracht als deelnemer aan de finale van het Nationale Jeugddebat en van de gelegenheid gebruik gemaakt om de staatssecretaris uit te nodigen. Martin van Rijn heeft de uitnodiging geaccepteerd. Naast de staatssecretaris zullen er enkele procesbegeleiders vanuit de NJR (Nationale Jeugdraad) aanwezig zijn om, samen met enkele bovenbouwleerlingen, de groepjes tijdens de discussies te begeleiden.

Het programma is als volgt:
13.30 uur: opening en college door Martin van Rijn
14.00 uur: discussie over stellingen in groepjes
14.30 uur: presentaties door de groepjes over de uitkomst van hun discussie
15.15 uur: afsluiting met o.a. een groepsfoto

De leerlingen uit 2Ga, 2Gb en 4Ve zijn uitgekozen om deel te nemen aan deze middag. Tijdens de groepsdiscussies zullen zijn met elkaar gaan praten over een aantal stellingen die te maken hebben met het thema NIX18.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27599