Datum plaatsing: 14 juni 2017

Vinkels team Luuk Broos vestigt record met 50.116 gestapelde champagneglazen


Vinkels team Luuk Broos vestigt record met 50.116 gestapelde champagneglazen


Vinkel ('s Hertogenbosch): Zondag 11 juni is Luuk Broos Eventmanagement met het gehele team gestart met het bouwen van een nieuw wereldrecord in Madrid. De bedoeling is om met 50.116 glazen een nieuw wereldrecord te vestigen voor een speciaal evenement van grootste champagnemerk Mot & Chandon. Als dit lukt dan is Mot & Chandon door Luuk Broos Eventmanagent het eerste champagnehuis ter wereld mederecordhouder.

Naast het feit dat Luuk Broos Eventmanagement bijna 40 jaar ervaring heeft in de catering- en evenementenbranche en complete evenementen en partijen verzorgt, hebben zij ook zon 17 jaar ervaring in het bouwen van s werelds grootste champagnetorens. Met de millenniumwisseling bouwden zij voor het eerst een wereldrecord van 30.856 glazen in het Kurhaus in Scheveningen. Televisiestations vanuit de hele wereld besteedden tijdens deze millenniumwisseling ruime aandacht aan de geslaagde wereldrecordpoging. Het laatste glas werd klokslag 00:00 geplaatst. Na dit succes volgde er nog drie nieuwe wereldrecords van hen in diverse landen.
De toren is al compleet maar er moet tot vanavond gewacht worden om het record officieel te maken. Een wereldrecord champagnetoren is pas officieel als er champagne wordt in gegoten en het vlekkeloos door te toren loopt. Dit zal vanavond, op een zeer exclusief evenement van Mot & Chandon met vele grootheden, gebeuren door n van het bouwteam boven de toren te laten vliegen in een harnas met een champagnefles van 5 liter. Als dit mis gaat, is er geen wereldrecord.
Met de kennis die Lotte Broos, dochter van Luuk Broos, heeft opgedaan in haar studie Leisuremanagement aan het NHTV in Breda zal zij het bedrijf uiteindelijk overnemen en wereldwijd een samenwerking aan gaan met MOT & Chandon. Dit is een mooie mijlpaal in dit proces.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31733