Datum plaatsing: 20 juni 2017

Ludieke solextour dwars door café


Ludieke solextour dwars door café


Berghem (Oss): Op zondag 2 Juli 2017, organiseert Solexteam Berghem de ludieke solextour die al voor de 6e keer op het programma staat. De solexrace wordt verreden na het wielerprogramma van D'n Bergse Wielerronde, ongeveer rond 16:00 uur. Het is eigenlijk geen race, maar er zijn hoofdprijzen voor het meest ludieke team. Wil jij meedoen en heb je geen eigen solex? Je kunt die huren via de organisatie.

Inschrijven doe je per team (bijvoorbeeld 2, 3 of 4 rijders op rijden afwisselend op één solex). Er wordt gereden over een deel van het wielerparcours op de Burgemeester van Erpstraat en vervolgens dwars door De Merx.

Gezellige drukte wordt het weer in Berghem met uiteraard alle rijders in ludieke outfit. Na afloop is er een gezellige Apres-Solex in De Merx. Stichting D'n Bèrgse wielerronde heeft in 2012 de ludiek solextour opgezet als ludieke afsluiter van het wielerprogramma. Vanaf 2015 heeft Solexteam Berghem de organisatie van dit evenement met succes voortgezet. Geen snelheidsrace dus. De meest ludiek creaties werden na afloop in het zonnetje gezet tijdens een gezellige 'Apres-solex' in De Merx.

Inschrijven: informatie en inschrijfformulier op www.solexteamberghem.nl

Entree: gratisUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32096