Datum plaatsing: 16 juni 2017

Hoedemakers bouwt eerste project woonbuurt De Lanen in De Groote Wielen


Hoedemakers bouwt eerste project woonbuurt De Lanen in De Groote Wielen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op woensdag 14 juni vierde Hoedemakers bouw en ontwikkeling de start bouw van de eerste fase van Parktuinen in woonbuurt De Lanen van de Groote Wielen. Kopers, optanten en andere betrokkenen werden ontvangen in een feestelijke strandtent op de bouwlocatie. Dankzij de bouwnummers op de badges en bij de kavels konden toekomstige buren elkaar snel vinden en werd overal enthousiast kennisgemaakt. Het geheel paste perfect bij het thema van de wijk: wonen op een plek waar het altijd voelt als vakantie!

Eenheid in verscheidenheid
Marc Hoedemakers, directeur van Hoedemakers bouw en ontwikkeling heette iedereen van harte welkom. Niet zonder trots vertelde hij over het succes van Parktuinen waarvan de eerste fase in een mum van tijd was uitverkocht. En inmiddels zijn in de tweede fase ook nagenoeg alle woningen in optie. Hij gaf de credits aan alle partijen die bij hebben gedragen aan dit goede resultaat zoals de mensen van de welstandscommissie, de drie architectenbureaus en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. “Mede dankzij hen is het meer dan gelukt een prachtige eenheid in verscheidenheid te ontwikkelen”, aldus Hoedemakers.

Nul op de meter
Zowel de heer Hoedemakers als wethouder Logister benoemde de mogelijkheid om hier te kiezen voor een ‘nul-op-de-meter-woning’. Wethouder Logister: “Daarmee ben je als bewoner onafhankelijk van energiemaatschappijen en draag je een steentje bij aan de verlaging van CO2 uitstoot. Beide heren gaven een compliment mee aan woningcorporatie Zayaz die de verantwoordelijkheid al pakt en als eerste in de stad haar huurwoningen in Parktuinen standaard uitvoert met dit energiezuinige pakket.

Kennismaken met de buren
Een illusionist zorgde voor een spetterende show die eindigde met de onthulling van een bord met een welkomstwoord voor alle nieuwe bewoners. Daarna kon er geproost worden op een gezonde toekomst in Parktuinen. Toekomstige buren Marit van der Scheer en Pauline van Schijndel zien het in ieder geval helemaal zitten. Marit: “Dankzij de nummers op de badges, heb ik net mijn buurvrouw gevonden. Echt leuk dat Hoedemakers hier zoveel aandacht aan besteedt. Ik ga hier wonen met mijn drie zoons en vindt fijne buren erg belangrijk.” Buurvrouw Pauline is het helemaal met haar eens. Samen met haar vriend maakt ze met vele toekomstige buurtgenoten nu al kennis. “We hebben ook naar andere projecten gekeken maar vielen uiteindelijk voor de grote tuin, riante zolder en de goede prijs van Parktuinen. En zo te zien zit het met de sfeer helemaal goed. We zijn blij met onze keus.”

Meer weten?
In deze eerste fase van Parktuinen zijn alle woningen in optie of verkocht. In een enkel geval kan er nog een woning vrij komen en fase 1Cis in voorbereiding. Schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte!
www.parktuinen.nu

Foto: Wethouder Logister en directeur Marc Hoedemakers heten de nieuwe bewoners welkom
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30885