Datum plaatsing: 16 juni 2017

HBV start met bad-MINI-ton


HBV start met bad-MINI-ton


Heesch (Bernheze): Aan het begin van het nieuwe seizoen, in september, gaat de Heesche Badminton Vereniging van start met badmintontraining voor kinderen van 4 en 5 jaar: bad-MINI-ton. Tot nu toe bood de Heesche vereniging enkel trainingen aan voor kinderen van 6 jaar en ouder. Daar gaat met de komst van deze nieuwe trainingsgroep dus verandering in komen.

Het bad-MINI-ton geeft jonge kinderen, die vaak op het punt staan te kiezen voor hun eerste sport, de kans om op speelse wijze kennis te maken met de badmintonsport. De training is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De nadruk zal dan ook vooral liggen op de ontwikkeling van de motoriek, techniek en het samenspel van de jonge kinderen. Op creatieve wijze, en met behulp van allerlei materialen, maken de kinderen kennis met samen sporten, het racket en de shuttle.

Het bad-MINI-ton gaat in september van start. Wekelijks zal er op de vrijdagavond van 18:00 tot 18:45 getraind kunnen worden in sporthal ít Vijfeiken in Heesch. De gehele maand september mogen miniís, na aanmelding via de hbv-website, de trainen gratis komen uitproberen.

Meer informatie over het bad-MINI-ton, de introductieactie en het speciale mini-lidmaatschap is te vinden op de website van de Heesche Badminton Vereniging: www.hbv-heesch.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14808