Datum plaatsing: 18 juni 2017

Koninklijke onderscheiding voor de heer L.C. La Haije's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): De heer L. C. (Leon) La Haije uit Ďs-Hertogenbosch is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau met Zwaarden. Burgemeester Ton Rombouts spelde zaterdag 17 juni het betreffende versiersel op voorafgaand aan de Taptoe in Stadion De Vliert.

Decorandus (49 jaar) is sinds 1998 actief op het gebied van muziek. In 1998 is decorandus toegetreden tot het bestuur van Vereniging Drumfanfare Amantius en heeft de functie van bestuurslid commerciŽle zaken uitgevoerd. Sinds 2002 is decorandus voorzitter. Naast deze bestuurlijke taak is decorandus zeer actief op allerlei gebieden binnen de vereniging. Hij stuurt de evenementencommissie aan, steekt bij opknapwerkzaamheden de handen uit de mouwen en motiveert mensen om zijn voorbeeld te volgen.

Sinds 2008 is decorandus voorzitter van Stichting Taptoe 's-Hertogenbosch. Onder zijn leiding vindt op 17 juni de vijfde editie van dit muzikale evenement plaats.

Van decorandus kan worden gezegd dat hij bijzondere verdiensten heeft jegens de samenleving. Decorandus wordt gedecoreerd als Lid in de Orde van Nassua met Zwaarden, omdat hij werkzaam is als opleidingsinstructeur bij het Ministerie van Defensie.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15008