Datum plaatsing: 19 juni 2017

Vroegboekkorting op nieuw theaterprogramma Durpsherd


Vroegboekkorting op nieuw theaterprogramma Durpsherd


Heesch (Bernheze): Het gloednieuwe programma van Den Durpsherd voor het komende theaterseizoen is bekend en bevat weer enkele pareltjes op het gebied van cabaret, muziek en theater! Toppers zijn dit keer Pieter Derks, Mark van de Veerdonk, cabaretgroep Niet Schieten en de Wrldband. Kaartjes voor de voorstellingen zijn nu tijdelijk te reserveren met een vroegboekkorting van 2 euro per kaartje.

Het seizoen begint op 22 september met een voorstelling van de geboren verteller Fuad Hassen. Cabaretiers Steven Brunswijk alias de Braboneger (26 oktober), Rob Scheepers (9 november) en Mark van de Veerdonk (reprise, 24 november) doen Den Durpsherd aan. Topper is ongetwijfeld de jonge cabaretier Pieter Derks die op 14 december met de voorstelling "Spot" naar Berlicum komt. Ook Leon van der Zanden (1 februari) en Christel de Laat treden op met ontroerende, grappige en scherpe verhalen over hun eigen leven. Aan het einde van het theaterseizoen zijn er nog optredens van Karin Bruers en Nol Havens (13 april), het trio Niet Schieten! (28 april), en het duo Anne Neuteboom en Kiki Schippers.

Muziek
Voor muziekliefhebbers heeft Den Durpsherd weer van alles te bieden. Zo treedt de befaamde Wrldband op (15 maart), brengt de formatie "Andermans veren" een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland en zingen de dames van de groep LOS over hun verlang naar en afkeer van vastigheid.... Het trio Piepschuim speelt op 1 maart een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. Een show op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. De in Berlijn wonende pianiste Renee van Bavel speelt onder begeleiding van drummer Rogier de Nijs de voorstelling "Denken aan Holland (6 april). Het duo Belpop brengt op 11 mei volgend jaar een ode aan de Nederlandse en Belgische popgeschiedenis.

Kindervoorstellingen
Ook voor families met jongere kinderen is er weer van alles te beleven. Zo zijn is er een spannende voorstelling van het Griezelkabinet (1 oktober) waarin je gegarandeert gaat bibberen en beven! Ook keren Ernst, Bobbie en de rest terug naar Berlicum (4 maart).

Vroegboekkorting
Kaartjes voor alle professionele voorstellingen zijn nu met een vroegboekkorting van 2 euro per kaartje te reserveren via www.durpsherd.nl. Bij online bestellingen betaalt u geen administratie- of reserveringskosten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14443