Datum plaatsing: 19 juni 2017

Inschrijving Kindervakantie Week Berghem


Inschrijving Kindervakantie Week Berghem


Berghem (Oss): Na 48 jaar komt er een verandering voor het inschrijven.
We gaan dit doen op de eerste woensdag van Juli van 18.30 uur tot 20.00 uur in de Berchplaets in Berghem. Dit jaar is dat op woensdag 5 juli.
Deze inschrijving is voor de kinderen maar ook voor de vrijwilligers.
De kinderen kunnen deelnemen als zij het komende schooljaar naar school gaan en zindelijk zijn.
En als vrijwilliger kun je je inschrijven vanaf 14 jaar; Dan ben je aspirant hulpleiding, vanaf 16 jaar hulpleiding en vanaf 18 jaar leiding.
Het liefst hebben wij natuurlijk dat je de gehele week aanwezig kunt zijn, maar wij weten ook dat dit niet voor iedereen mogelijk is, en zijn dan ook heel blij met uw inzet en geef je op voor de tijden dat je wel kunt. Tijdens het inschrijven van de kinderen hebt u de mogelijkheid om dit ook op te geven.
We hebben vrijwilligers nodig voor het opbouwen van de honken, het afzetten van het terrein het inrichten van de tent, het schoonmaken van de toilet het verdelen van de materialen, schoonmaken van de kinderburcht, dit is allemaal werk voor de week begint. En dan tijdens de week leiding voor de groepen ,verkeersregelaars, vrijwilligers bij de spelletjes, pannenkoekenbakkers, voor het nachtspel donderdagavond en voor het opruimen donderdag vanaf 16.00 uur en vrijdagmorgen en zo kan ik nog wel even doorgaan er is veel werk ja heel veel vandaar dat wij voor de schoolvakantie begint graag willen weten wie ons komt helpen.
We hebben uw hulp echt nodig! Denk niet dat doet een ander wel, want dan komt er niets van als iedereen zo denkt zullen we de kinderen teleur moeten stellen dat wilt u toch niet!!.
Vele handen maken ligt werk, en allien kunde niks is bekend dus meld je aan zodat de kinderen een mooie week tegemoet kunnen zien en wij als organisatie natuurlijk ook.
Als je twijfelt en denkt wat moet ik doen kom 5 juli naar De Berchplaets of bel 06-12875559.
Namens de kinderen alvast bedankt voor je inzet, zij en wij stellen uw hulp zeer op prijs.

Namens de Stichting Jeugd en jongeren Berghem
Ans van der Burgt.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30744