Datum plaatsing: 20 juni 2017

Aurora ontmoet…


Aurora ontmoet…


Heesch (Bernheze): Op zaterdag 1 juli kunt u in de Pas weer genieten van een nieuwe editie van Aurora ontmoet…. Tijdens dit concert onder leiding van Jesse van Lankveld zal het opleidingsorkest Con Brio van Fanfare Aurora Heesch diverse muzikale ontmoetingen aangaan met trompettist Eric Vloeimans, accordeonist Tom van Aarle en zangeres Lisa Kézér.

Trompettist Eric Vloeimans
Met niemand minder dan toptrompettist Eric Vloeimans gaat Aurora Con Brio de uitdaging aan om een topconcert neer te zetten. Deze man heeft een indrukwekkende CV en speelde al eens voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima en won in 2016 de muziekprijs van het Prins Bernhardfonds. Met Eric hebben we een topartiest in hart en nieren binnengehaald.

Accordeonist Tom van Aarle
Benieuwd naar hoe een accordeon in combinatie met een fanfare-orkest klinkt? Kom dan zeker naar dit concert. Aurora Con Brio gaat de ontmoeting met accordeonist Tom aan. Geniet en laat je meegaan in de klanken van de accordeon.

Zangeres Lisa Kézér
Deze talentvolle zangeres zong in het achtergrondkoor van Karin Bloemen, is een ‘upcoming’ artieste. Na de eerste noten zal zij de harten van het publiek veroveren met haar prachtige stem.

Sinds augustus 2015 geeft Jesse van Lankveld leiding aan het orkest. Jesse heeft diverse Masterclasses gevolgd bij diverse bekende dirigenten zoals Jan Cober, Philip Sprake en Jos van den Braak en word dan ook regelmatig gevraagd als gastmuzikant bij onder meer André Rieu, het Meijerijs Kamerorkest en de Philips Harmonie.

Kom genieten van een spectaculaire avond met artiesten van de hoogste rang. Een muzikale avond voor zowel jong als oud. Aurora ontmoet diverse topartiesten die een indruk bij u achter zullen laten. Een avondje puur genieten. Graag tot ziens bij Aurora con Brio ontmoet. Kaarten zijn te bestellen via de website van Cultureel Centrum De Pas.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14068