Datum plaatsing: 23 juni 2017

Blote billen van de KoningHeeswijk-Dinther (Bernheze): Het is alweer bijna tijd voor een nieuwe voorstelling van jeugdtheatergroep de Kersouwe! De Blote Billen van de Koning – naar het verhaal van de nieuwe kleren van de keizer – is dit jaar de zomerhit voor jong en oud. De voorstelling wordt gespeeld in de bossen van natuurtheater de Kersouwe en is geschikt voor kinderen van 4 tot 104 jaar. De premičre is op woensdagmiddag 5 juli om 15.00 uur. Entree €4,- (excl. €0,50 serv.kosten)

Een jaloersmakend bal
Koning Christophe is een verwend nest. Hij praat het liefst over zichzelf en kijkt de hele dag in een spiegeltje. Ook is hij jaloers als andere mensen teveel aandacht krijgen. Als zijn grootste aartsrivaal Kaizer Hans van der Milch de prijs voor best geklede vorst ter wereld wint, is Koning Christophe ontroostbaar. Iedereen zet alles op alles om de Koning op te vrolijken. Er wordt zelfs een bal voor de Koning georganiseerd! En tijdens dat bal zal de Koning de allermooiste kleren dragen die er maar te vinden zijn. Op die manier kan hij Kaizer Hans lekker jaloers maken! Tenminste, dat denkt hij…

Zomerhit in de bossen
Benieuwd hoe dit bildige verhaal afloopt? Kom dan kijken naar de premičre van de Blote Billen van de Koning op woensdag 5 juli om 15.00 uur. Of tijdens de voorstellingen op woensdagen 12 en 19 juli om 15.00 uur en zaterdagen 15 en 22 juli om 19.00 uur.

Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14385