Datum plaatsing: 26 juni 2017

3 dagen muziek en vermaak tijdens derde Wildse kermis


3 dagen muziek en vermaak tijdens derde Wildse kermis


't Wild (Oss): Na het succes van voorgaande jaren, kon een vervolg uiteraard niet uitblijven: de 3e Wildse kermis op 1, 2 en 3 juli. 3 dagen livemuziek, met op zondag de nodige attracties voor de allerkleinste. Er is gezorgd voor drie dagen topmuziek met op zaterdag “Pap & Pudding”, op zondag “You Teek Mie In De Meeling” en terug van weggeweest ,”Story” en op maandagmiddag matinee met Jack van Raamsdonk.

Kermis met livemuziek
Op 1, 2 en 3 juli organiseren Arjan en Marisa alweer de 3e Wildse kermis. Invulling van het programma is drie dagen livemuziek, buiten op het terras. Op zondag zijn er enkele kermisattracties voor de kleintjes, en op maandag 3 juli een ouderwets matinee vanaf 14.00 uur. Noteer deze data dus vast in uw agenda!
Op zaterdag is het podium voor “Pap & Pudding”. Levensgenieters Hans van Erp (Pudding) en René van Rooij (Pap) zijn altijd goed voor een feestje met hun hits zoals: “Opblaasbare afwasbare Barbara”, “Plastieke Annemieke”, “De tieten van Marielle” en natuurlijk “Loat ze mar komme”!

Neverending Story
Heel special is het optreden van “Story” op zondagmiddag vanaf 14:00 uur. Deze band, opgericht in 1966, heeft destijds jarenlang hun publiek op bruiloften en dansavonden in de regio weten te vermaken. In 2012 heeft men een eenmalige comeback gedaan tijdens Maaspop. Vervolgens is het blijven kriebelen waardoor de instrumenten weer zijn opgepakt. Na een periode van repeteren wil men zich weer eens ‘n keer laten horen met een reeks nummers van o.a. the Eagles, Creedence Clearwater Revival, the Kinks, the Cats, Cliff Richard enz. Koos, Pieter, Noud, Theo en Hans hebben een mooie set in elkaar gesmeed die zowel de jongeren van toen als van vandaag zeker zal aanspreken.
Daarna speelt “You Teek Mie In de Meeling” een thuiswedstrijd op ‘t Wild. YTMIDM is na een jarenlange teruggetrokken leven in de polder al weer even begonnen aan een tweede jeugd en de oud-jongeren rocken als in hun beste jaren!

Leve de lol
Op maandag is er tenslotte natuurlijk weer het ouderwets gezellig matinee. De Wilde Hut opent dan al om 14.00 uur de deuren. U mag rekenen op de muziek van rasentertainer Jack van Raamsdonk die zeker ook ‘Leve de lol’ zal laten horen! Dat belooft dus een fantastische afsluiter te worden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31315