Datum plaatsing: 20 juni 2017

Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage


Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tommy van Deursen & Zn. is een begrip niet alleen in Den Bosch maar in de hele regio. Onlangs werd een splinternieuwe showroom in de Zuiderpassage betrokken. Daar hebben Tommy, zijn zoon Henkie en schoonzoon Arthur Hoyer, een prachtige nieuwe lichte ruimte ter beschikking gekregen met zo’n 50 meter etalage én volop gratis parkeermogelijkheden. Dankzij de indeling van de showroom is dé woninginrichter in staat om de uitgebreide collectie nog mooier voor u te presenteren!

“We bieden een totaalpakket voor de inrichting van de woning, zowel binnen als buiten”, vertelt Tommy. “Vloerbedekking, kleden, oosterse tapijten, vinyl, laminaat, gordijnen, binnen-zonwering; we hebben het allemaal“.

Vader Johnny was in 1963 de grondlegger, toen hij switchte van de groothandel in dekens en tapijten naar het moderne kamerbreed tapijt dat populair werd. Tommy, twee broers en één zwager namen het bedrijf in 1977 over en in 1988 werd het pand aan de Oude Vlijmenseweg betrokken, toen de Bossche Meubel Centrale daar stopte. Daar maakte de winkel onlangs dus plaats van supermarkt Lidl, die op deze locatie graag een grotere vestiging wil bouwen.

De verhuizing naar de Zuiderpassage is niet alleen een einde van drie decennia Van Deursen aan de Vlijmenseweg, maar het betekent ook een nieuw begin voor het familiebedrijf. Weliswaar wordt vloeroppervlak ingeleverd, maar de indeling van het nieuwe pand biedt grote mogelijkheden voor een nieuwe presentatie.
“Doordat in de nieuwe winkel veel minder pilaren zijn, en meer licht kunnen we onze producten nog beter laten zien. Veertig meter lengte bij bijna elf meter breed, dat is een prachtige toonzaal. De kelder wordt ingericht voor de opslag, met name gordijnen. Daarvan hebben we 80% zelf op voorraad.”

Van Deursen staat bekend om de uitstekende service en dat blijft op deze nieuwe locatie uiteraard ook zo. “We hebben twee stoffeerders in dienst die alles vakkundig leggen bij de mensen thuis. Onze naaisters maken in het atelier de gordijnen op maat. Verder denken we vooral een beetje mee met onze klanten, we geven graag advies vanuit onze jarenlange ervaring.”

Tommy van Deursen & Zn.
is gevestigd aan Erasmusstraat 17 te ’s-Hertogenbosch,
telefoon 073-6220327
info@tommyvandeursen.nl.

Meer informatie vindt u op de website en facebook-pagina van het bedrijf:
www.tommyvandeursen.nl.


Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage
Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage
Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage
Tommy van Deursen & Zn. verhuisd naar de Zuiderpassage


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16093