Datum plaatsing: 27 juni 2017

Een weekend vol geluksmomenten's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 30 juni, 1 en 2 juli vindt de tweede editie van het Geluksweekend plaats in ’s-Hertogenbosch. Een weekend van Geluksvogels voor Gelukzoekers vol geluksactiviteiten. Gratis en voor niets. Geluk is immers niet te koop. Vrijdagavond 30 juni om 19.00 uur start het Geluksweekend met een ludieke opening in het Werkwarenhuis aan de Tramkade. Daarna volgt een aantal korte impressies van hetgeen er zoal te doen is tijdens het weekend.

Geluksactiviteiten
Op zaterdag en zondag zijn er tal van activiteiten, die mensen – jong én oud - op een simpele manier gelukkig maken. Zo zijn er diverse gratis dansworkshops, waaronder booyaka, merengue/salsa en een 5-ritmes les. Daarnaast is er (familie) yoga, meditatie, massage en wordt de film ‘Down to Earth’ vertoond. Verder worden er interessante (interactieve) lezingen gegeven, kan men deelnemen aan een droomdoelenworkshop en worden er gedichten voorgedragen. Ook zijn er diverse wandelingen, heerlijke muziekmomenten en worden op verschillende plekken hartenwensen vervuld. De bibliotheek heeft zelfs een heuse kindergelukshoek ingericht. Kortom, het Geluksweekend biedt voor iedereen wat wils.

Gelukslocaties
Gelukslocaties zijn onder andere poppodium Willem Twee, de Bibliotheek en De Huiskamer 073 aan de Pastoor de Kroonstraat. Hier vinden doorlopend activiteiten plaats. Maar ook op andere locaties zijn bijzondere dingen te doen, zoals buiten in de Casinotuin en op het Kerkplein. Op zondag vanaf 18.00 tot 20.30 uur vindt een gezellige afsluiting plaats bij poppodium Willem Twee, waar geluksmomentjes gedeeld kunnen worden.

Geluksvogelcafés
In aanloop naar het weekend zijn er al enkele Geluksvogelscafés geweest waar diverse geluksvogels elkaar hebben ontmoet. Op zondag 18 juni van 16.00 tot 18.00 uur vindt het laatste Geluksvogelcafé plaats bij het Werkwarenhuis. Geluksvogels die nog willen bijdragen aan het Geluksweekend zijn van harte uitgenodigd.

Informatie en aanmelding
Het Geluksweekend wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente ’s-Hertogenbosch, Sociaal Fonds Den Bosch en Hermes Fonds. Kijk voor meer informatie over het Geluksweekend en over het aanmelden van een geluksactiviteit op www.geluksweekend.nl. Mailen kan naar info@geluksweekend.nl. Het Geluksweekend heeft een eigen Facebook
pagina (www.facebook.com/geluksweekend) en is daarnaast te volgen op Twitter (@geluksweekend073) en Instagram (www.instagram.com/geluksweekend073). Er is ook een programmaboekje verkrijgbaar bij de infopunten en op alle gelukslocaties.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31411