Datum plaatsing: 23 juni 2017

Bosschenaren schrijven mee aan het CDA verkiezingsprogramma


Bosschenaren schrijven mee aan het CDA verkiezingsprogramma


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het CDA-afdeling s-Hertogenbosch nodigt 100 Bosschenaren uit om op woensdag 5 juli a.s. mee te schrijven aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Deze zgn. CDA100 is een initiatief om zoveel mogelijk Bosschenaren te betrekken bij de toekomst van hun stad. Tijdens de CDA100 brainstormen zij met elkaar over de inhoud van het CDA-verkiezingsprogramma.

Niemand die beter weet wat er in s-Hertogenbosch goed gaat, beter kan of anders moet dan de Bosschenaren zelf. Als CDA vragen we daarom aan 100 Bosschenaren om met ons mee te denken over de toekomst van onze stad. Iedereen is welkom: of je nu CDA-lid bent of niet, of je nu CDA-stemmer bent of niet. Zo willen we een verkiezingsprogramma maken vr en dr de Bosschenaren. aldus Marianne van der Sloot, voorzitter van de programmacommissie.

Wie deelneemt aan de Bossche CDA100 krijgt de kans om over twee themas naar keuze mee te denken n mee te beslissen. In twee gespreksrondes met maximaal 10 deelnemers kunnen zij vervolgens gezamenlijk een concreet voorstel doen voor het
verkiezingsprogramma. Aan het einde van de bijeenkomst stemmen de aanwezigen over al deze voorstellen. De vijf voorstellen met de meeste stemmen worden een-op-een overgenomen. Alle overige voorstellen neemt de programmacommissie mee bij het schrijven van de rest van het programma.

De CDA100 vindt plaats op woensdag 5 juli a.s., vanaf 20.00 uur in Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen. Aanmelden kan via: info@cdadenbosch.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14717