Datum plaatsing: 24 juni 2017

Vicki Brownhuis zoekt vrijwilligers


Vicki Brownhuis zoekt vrijwilligers


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het Vicki Brownhuis is op zoek naar nieuwe gastvrouwen en gastheren. Heb jij belangstelling en ben jij minimaal een dagdeel per week beschikbaar?

Kom dan of op donderdag 29 juni of op woensdag 5 juli a.s. tussen 10.00 tot 12.30u naar onze open informatiemorgen of stuur je CV en motivatie naar Jacqueline Crooijmans op j.crooijmans@vbrownhuis.nl.

Het Vicki Brownhuis is gevestigd in Den Bosch, Aartshertogenlaan 469, achter het gebouw van Brabant Wonen, het voormalige belastingkantoor. Tel 073 6148550

Het Vicki Brownhuis staat open voor iedereen die met kanker in aanraking komt, of is geweest, voor de partners, kinderen en jongeren, familieleden, nabestaanden en andere betrokkenen. Want kanker heb je niet alleen. Wij hebben en zijn voortdurend bezig met ondersteuning en een programma gericht op alle culturen en herkomsten.
In het inloophuis vind je een luisterend oor, voorlichting, contact met lotgenoten, verwendagen, creatieve activiteiten, interessante lezingen en nog veel meer. Het Vicki Brownhuis is van maandag t/m donderdag geopend van 9:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 13:00u. Kijk voor de verschillende activiteiten en workshops voor mannen, vrouwen en kinderen op www.vbrownhuis.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.32382