Datum plaatsing: 24 juni 2017

Spinvis verleidt in Natuurtheater de Kersouwe


Spinvis verleidt in Natuurtheater de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Voor Spinvis is het theater dé plek om zijn verbeelding, zijn liedjes en teksten in een voorstelling te gieten waarin verhaal, beeld en muziek tot een onlosmakelijk geheel samensmelten. Zaterdag 1 juli, 21.00 uur. €21,50 (excl. serv.kosten).
Eind april is het nieuwe album verschenen, ‘Trein Vuur Dageraad’. Deze drie woorden, misschien zomaar bij elkaar gezet, vormen de titel van een muzikaal verhaal over toeval en samenloop van omstandigheden. Vijf mensen stellen zichzelf de vraag in hoeverre hun leven door toeval is bepaald. Het album is door verschillende media bejubeld.
Verhalen en muziek
Erik de Jong: “De plaat begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.”Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze ‘Vintage Spinvis’ zijn.
Ook op 1 juli zal Spinvis het publiek weer weten te verleiden en te verrassen. Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14371