Datum plaatsing: 24 juni 2017

Douwe Bob met Let’s take it Outside Tour in de Kersouwe


Douwe Bob met Let’s take it Outside Tour in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor Douwe Bob. Zijn zomerhit Sweet Sunshine is niet van de radio af te slaan, zijn concerten zijn door het hele land vrijwel uitverkocht en op 30 juni kun je er nog bij zijn in Natuurtheater de Kersouwe. Supportact is Tangarine. Vrijdagavond 30 juni, 21.00 uur, € 25,- (excl. serv.kosten).

Singer-songwriter
De Amsterdamse Douwe Bob is een singer-songwriter. Op zijn zesde begon hij al met het spelen van piano, en op zijn veertiende kwam daar gitaar bij. Als singer-songwriter laat hij zich inspireren door countrymuziek en muziek aan de jaren zestig en zeventig. In augustus 2012 won hij de eerste editie van het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. In mei 2013 verscheen zijn debuutalbum, ‘Born in a storm’.

Nummer 1
Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. Vorig jaar 6 mei verscheen Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp.

Groot feest
Vorig jaar vertegenwoordigde hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ’Slow Down’, speelde hij op Pinkpop en tourde hij afgelopen najaar met zijn band. 25 maart 2017 gaat Douwe Bob zijn FOOL BAR XL verplaatsen naar de Heineken Music Hall. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”.

Zin in meer zomerse muziek? Kom dan 7 juli naar Summer of Love.
Leo Blokhuis vertelt over die magische zomer van 1967 en artiesten als Frank Lammers, Pablo van der Poel (DeWolff), Tim Knol, Anne Soldaat, Jeangu Macrooy, Janne Schra, Yorick van Norden, Tenfold, Donald Madjid en Dandelion spelen de muziek uit die tijd. Een zomerse tribute!

Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17207