Datum plaatsing: 24 juni 2017

Bosschenaren in de prijzen bij de VriendenLoterij


Bosschenaren in de prijzen bij de VriendenLoterij


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Een grote verrassing voor twee VriendenLoterij-deelnemers uit Den Bosch. Zij vielen zaterdag in de prijzen tijdens de Altijd Prijs Show in een met VriendenLoterij-deelnemers afgeladen AFAS Live. Joop ging naar huis met de grootste prijs, hij won ruim 16.666 euro. Naast deze prijzen reikte de VriendenLoterij nog ruim 3.400 andere prijzen uit.

Joop (68) kon zijn geluk niet op: "Ik heb de tranen in mijn ogen, heb nog nooit zoiets gewonnen. Ik ben hier samen met mijn broer, dit gaan we zeker vieren!"

Meer winnaars uit Den Bosch
De andere gelukkige winnaar uit Den Bosch nam een all-inclusive reis naar Kos mee naar huis.

Altijd Prijs Show
De Altijd Prijs Show is een winnaarsevenement georganiseerd door de VriendenLoterij. De aanwezige winnaars speelden diverse spellen en genoten van optredens van onder meer VriendenLoterij-ambassadeurs Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes en Dennis van der Geest. Aan het einde van de show gingen alle deelnemers naar huis met een prijs, uiteenlopend van een blender tot een Volkswagen Polo of een geldprijs oplopend tot 1 miljoen euro.

Steuntje in de rug
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31251