Datum plaatsing: 25 juni 2017

VriendenLoterij verrast Pieter uit Rosmalen met 300.000 euro


VriendenLoterij verrast Pieter uit Rosmalen met 300.000 euro


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Een grote verrassing voor Pieter uit Rosmalen. Hij won zaterdag 300.000 euro tijdens de Altijd Prijs Show in een met VriendenLoterij-winnaars afgeladen AFAS Live. Deze prijs is een van de ruim 3.400 prijzen die de VriendenLoterij tijdens de show uitreikte.

Pieter (31) kon zijn geluk niet op: "Wat een verrassing! Ik ben er helemaal stil van. Wat een bedrag. Ik wil heel graag op vakantie met mijn vriendin Lea. Aruba, de Malediven misschien? Alles kan nu opeens!"

Altijd Prijs Show
De Altijd Prijs Show is een winnaarsevenement georganiseerd door de VriendenLoterij. De aanwezige winnaars speelden diverse spellen en genoten van optredens van onder meer VriendenLoterij-ambassadeurs Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes en Dennis van der Geest. Aan het einde van de show gingen alle deelnemers naar huis met een prijs, uiteenlopend van een blender tot een Volkswagen Polo of een geldprijs oplopend tot 1 miljoen euro.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Pieter uit Rosmalen is op zondag 2 juli te zien in het televisieprogramma ĎVriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Steuntje in de rug
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27930