Datum plaatsing: 27 juni 2017

Mike van der Geld lijsttrekker D66 in s-Hertogenbosch's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Mike van der Geld is door de leden van D66 s-Hertogenbosch gekozen als lijsttrekker voor D66 bij Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.
Van der Geld is op dit moment fractievoorzitter voor de partij in de gemeenteraad. Van der Geld: "Ik kijk er naar uit om samen met een enthousiast team iedereen in 's-Hertogenbosch te overtuigen van onze ambitieuze boodschap voor de toekomst!"
De sociaal-liberalen hebben op dit moment 5 zetels in de gemeenteraad. Van der Geld: Het is mijn ambitie ervoor te zorgen dat de kiezer ons wederom de grootste partij van 's-Hertogenbosch maakt."
Voorzitter Wim Pelgrim is blij met de uitslag. "Mike is al jaren actief binnen onze afdeling en heeft zich bewezen in de gemeenteraad. Met Mike hebben we een jonge, enthousiaste en ervaren aanvoerder om van D66 's-Hertogenbosch opnieuw de grootste partij te maken.
Op dit moment kunnen leden van D66 zich melden voor de kieslijst. Na de zomer wordt de definitieve lijst door de leden vastgesteld.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18469