Datum plaatsing: 03 juli 2017

Grijs ontmoet GroenRosmalen ('s Hertogenbosch): HEVO bestaat dit jaar 65 jaar. SJV heeft dit jaar een prachtig nieuw gebouw. We zijn vrijwel buren en gaan van elkaars faciliteiten gebruik maken. Onder het motto ” Grijs ontmoet Groen” organiseren HEVO en SJV samen een open clubdag in Rosmalen op zaterdag 8 juli van 11.00-15.00 uur.

Op deze hopelijk zonnige zaterdag presenteren HEVO en SJV hun activiteiten. Beide organisaties starten op deze dag hun samenwerking waarbij HEVO mede gebruik gaat maken van het SJV-gebouw in de Mimosastraat. De bedoeling is om vanaf 2018 met hulp van de HEVO-leden workshops te gaan organiseren voor de jeugd van SJV op technisch, creatief en ander gebied.

Om die samenwerking te benadrukken wordt op 8 juli een verbinding gemaakt tussen beide gebouwen in de Tulpstraat en Mimosastraat. In beide gebouwen en met kramen in de Kamperfoeliestraat, kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten van de 46 clubs van HEVO en de activiteiten van SJV.

In beide gebouwen zijn bijvoorbeeld demonstraties van Zumba, Pilates, Badminton enz.. De koren en muziekgezelschappen van HEVO zullen zich ook laten horen.

Kinderen worden betrokken bij de diverse demonstraties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koersbal, sjoelen, maar ook “schatzoeken” met de geocachingclub. Ook de wijkraad ‘t Ven zal zich presenteren.

In beide gebouwen kan men een drankje en een hapje nuttigen.
Iedereen, kinderen en volwassenen, is van harte welkom.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29547