Datum plaatsing: 30 juni 2017

Nooit Gedacht - FC Den Bosch op zaterdag 22 juliGeffen (Oss): Net als voorgaande voetbalseizoenen speelt FC Den Bosch ook dit jaar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Dit duel wordt gespeeld op zaterdag 22 juli en begint om 15.00 uur op Sportpark de Biescamp in Geffen.

Na enkele mindere jaren vaart FC Den Bosch een nieuwe koers. De club heeft de weg naar boven nadrukkelijk ingezet. Achter de schermen is een goede basis gelegd voor een gezonde toekomst, onder andere met de terugkeer van de jeugdopleiding onder de eigen vleugels. De club wil het publiek in haar eigen stadion weer vermaken en daarnaast verrassen met vernieuwende initiatieven. Een mooi voorbeeld daarvan is het ‘Pay Per Point’ concept, waarbij seizoenkaarthouders betalen voor het resultaat dat zij te zien krijgen in Stadion de Vliert.

Onder leiding van de nieuwe trainer/coach Wil Boessen versterkten de Bosschenaren zich deze zomer al met enkele nieuwe aanwinsten. Danny Verbeek (NAC Breda), Jens van Son (Roda JC), Dennis Kaars (De Dijk) en Sven Blummel (Jong PSV) werden al vastgelegd door de Bosschenaren en de komende weken worden nog meer versterkingen verwacht.

Op zaterdag 22 juli speelt FC Den Bosch dus in Geffen tegen Nooit Gedacht. Het oefenduel tussen beide teams is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik uit Geffen in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks het voetbalseizoen tegen elkaar te openen.
Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 22 juli aanstaande naar deze wedstrijd te komen kijken. De entree bedraagt € 5,00 en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16085