Datum plaatsing: 30 juni 2017

Gryphons U17 softbalsters naar EK


Gryphons U17 softbalsters naar EK


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Jennie Vermeulen, Semmie en Malika van de Haterd, Sofie Keffert, Stacey van der Ven(vlnr), Robin Krist (voor midden) maken deel uit van De Brabant Bandits Seniors, een talententeam met geselecteerde speelsters van verschillende verenigingen in de leeftijdscategorie van 13-16 jaar. De coach van dit team is Emily Wiemken, zij is tevens coach van Gryphons U17.
Vorige week hebben zij in Hoofddorp op het NK Little League, op de mooie velden van de Pioneers, gestreden om een plaats op het EK dat dit jaar in Breda wordt gehouden. En dat is gelukt! Door een mooie tweede plaats mogen zij meedoen aan het EK in Breda. Dit EK is van 20 tot en met 23 juli aan Langveld 6 op de velden van Honk- en softbalvereniging Jeka.
Amber Geus en Loes van der Meer maakten deel uit van De Brabant Bandits Littles in de categorie 11-12 jaar. Zij streden in de finale tegen de South West Thunders uit Rotterdam. Uiteindelijk trokken de Thunders na een spannende finale aan het langste eind.
De winnaar van het EK Little League Seniors mag eind juli naar de World Series in de USA. Meer informatie is te vinden op de site www.bs4all.com
Dames veel succes in Breda, en misschien als jullie winnen veel succes in Amerika!!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16644