Datum plaatsing: 29 juni 2017

Rieske van der Pas Clubkampioen Turnen 2017


Rieske van der Pas Clubkampioen Turnen 2017


Gestel (Sint-Michielsgestel): Zaterdag 24 juni j.l. werden in Sporthal Theereheide te Sint Michielsgestel de jaarlijkse Clubkampioenschappen Turnen gehouden. Tijdens deze kampioenschappen draait iedere turn(st)er een eigen oefening op de 4 turntoestellen balk, brug, kast en lange mat. Zo kan het publiek, waaronder natuurlijk alle ouders, zien wat zij het afgelopen jaar (bij)geleerd hebben. Dit jaar met als extra ‘demo’-onderdeel de mini-trampoline. Voor alle turn(st)ers was er na afloop een mooie medaille, een ‘score’diploma.
De volgende turn(st)ers vielen in de prijzen; Groep 1 4/5/6j: 1. Roosje Maurix 2. Wies van de Griendt 3. Elise Wagenaars. Groep 2 7j: 1. Esmee van de Sande 2. Fiene van de Doelen 3. Cato Schoones. Extra complimenten voor de knappe prestaties van onze nieuwe turn(st)ers, voor wie dit het eerste turnseizoen was. Wat een talenten, met veel kracht, lenigheid, vorm- en lichaamsspanning! Groep 3 8j:1. Suus van Kessel 2. Wies den Otter 3. Yara Spierings. Groep 4 9+j: 1. Rieske van der Pas 2. Noor Spierings 3. Lara Maurix.
Rieske van der Pas werd dit jaar, op 9 jarige leeftijd, uitgeroepen tot Ravenschot-Clubkampioen 2017. Zij behaalde de hoogste persoonlijke score en ontving naast een gouden beker voor de 1e plek in haar categorie, ook nog een mooie Turnbeker als overall winnares. Bestuur en Leidsters feliciteren alle turn(st)ers met hun knappe prestaties en wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Alle foto’s zijn te bekijken op onze fb-pag en op onze site: Ravenschot.webklik.nl

2 Keer in de week TURNEN bij Ravenschot in jubileumjaar.
Volgend seizoen bestaat Ravenschot, wat opgericht werd in 1968, al 50 jaar. Dat belooft dus een heel speciaal en feestelijk seizoen te worden. De Turnlessen voor kinderen vanaf 4 jaar starten weer op zaterdag 2 en woensdag 6 september in Sporthal Theereheide. Geef je (kind) nu alvast op voor de zaterdag- en/of woensdagtraining, dan is hij/zij verzekerd van een plekje in 1 van deze groepen. Wanneer een kind 2 keer in de week bij ons turnt geeft dat reductie op de contributie. Ieder kind heeft bij ons 2 gratis proeflessen! Bij Ravenschot kunnen kinderen al vanaf 4 jaar starten met turnen. De lessen worden gegeven door enthousiaste meiden die vroeger zelf aan topsport-turnen hebben gedaan. Mail of bel voor meer informatie naar: lindavanpinxten@hotmail.com / ravenschot@hotmail.nl / 073 551 5391.

Jongensgroep en Sjors Sportief.
Dat turnen niet alleen een sport voor meisjes is werd ook dit jaar weer bevestigd en inmiddels turnen er al verschillende jongens met heel veel plezier bij Ravenschot. Graag zouden wij een aparte jongensgroep starten. Zijn er jongens die vanaf september interesse hebben om ook mee te turnen in deze groep, meld jezelf nu alvast aan. Ook draaien we in september onze Sjors Sportief-turnlessen weer op de zaterdagochtend. Kijk op de site voor meer informatie en geef je (kind) nu alvast op voor deze kennismakingslessen om te ‘proeven’ en ervaren hoe leuk turnen is.

Vacature trainster Turnen.
Wij zijn met spoed op zoek naar een nieuwe enthousiaste turntrainster voor onze woensdaggroepen, die per september starten. Ben jij in het bezit van een KNGU niveau 3 of ALO diploma, of volg je momenteel de opleiding? Heb je ervaring in lesgeven en kun je goed overweg met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Neem contact op met onze voorzitter via 073 5515391 of mail naar lindavanpinxten@hotmail.com / ravenschot@hotmail.nl en kom vanaf volgend jubileumseizoen ‘werken’ in ons leuke Ravenschot-team!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13565