Datum plaatsing: 03 juli 2017

Summer of Love met Leo Blokhuis e.a. in KersouweHeeswijk-Dinther (Bernheze): Op 7 juli brengt Leo Blokhuis het publiek in Natuurtheater de Kersouwe terug naar de zomer van 1967, The Summer of Love. Een voorstelling met veel muziek, en mooie verhalen! Met zang van Frank Lammers, Pablo van der Poel (DeWolff), Tim Knol, Anne Soldaat, Jeangu Macrooy, Janne Schra, Yorick van Norden, Tenfold, Donald Madjid en Dandelion. Het concert wordt deze zomer slechts vijf keer gespeeld, maak het mee op 7 juli in de Kersouwe!Aanvang 21.00 uur. Entree €28,50.

Volop muziek en verhalen
“The Summer Of Love” is een voorstelling waarin muziek en verhalen uit de hoogtijdagen van de hippies en ‘love, peace and happiness’ centraal staan. Denk aan muziek van Jefferson Airplane, The Byrds, Simon & Garfunkel, Jimi Hendrix, the Beatles en the Rolling Stones.
In California is de hippiecultuur op zijn top, neemt de beatbeweging een vlucht en is de strijd tegen het establishment in volle gang. Muzikaal is het ook een jaar van louter hoogtepunten, met albums van onder andere The Beatles (Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band), The Doors (The Doors) en The Velvet Underground (The Velver Underground & Nico).

Het eerste grote popfestival
Het hoogtepunt van de zomer der liefde is zonder twijfel het Monterey International Pop Music Festival, het eerste grote popfestival ter wereld. Met onder andere The Who, Otis Redding, Janis Joplin, Simon & Garfunkel, The Byrds en Jimi Hendrix gaat het festival de boeken in als een van de belangrijkste momenten in de geschiedenis van de popmuziek.

Met diverse gastoptredens
Tijdens The Summer of Love vertelt Leo Blokhuis het verhaal van dat jaar, en het Monterey Festival. We luisteren naar een aantal geweldige gastzangers van nu, die de hits van toen ten gehore brengen. Van Sitting on the Dock of The Bay tot Bridges over Troubled Water en van Foxy Lady tot All You Need is Love. Van Jefferson Airplane en The Gratefull Dead tot Ravi Shankar en The Mamas and the Papas.
Een prachtige, unieke muzikale avond, onder de deskundige leiding van Leo Blokhuis.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15519