Datum plaatsing: 03 juli 2017

IdeeŽn jagen


IdeeŽn jagen


Heesch (Bernheze): Deze raadsperiode van vier jaar zit er bijna op. Vanuit de oppositie heeft Progressief Bernheze de afgelopen jaren hard gewerkt om zoveel mogelijk van onze ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Niet altijd lukte dat, vaak wel. En met veel energie gaan we door.

Want ook voor de komende jaren barsten we van de ideeŽn die onze dorpen fijner maken om in te wonen en die onze inwoners nog meer kansen op een goed bestaan geven. We blijven strijden voor meer betaalbare woningen in onze dorpen, voor meer persoonlijke begeleiding voor mensen die dat nodig hebben en voor veilige, groene dorpsharten. Al die ideeŽn zullen volgend jaar in ons verkiezingsprogramma terug te vinden zijn. Maar dat is niet alles. We zijn op jacht.

Progressief Bernheze is op jacht naar nieuwe ideeŽn. Naar een frisse blik op bepaalde themaís, een blik die niet denkt in boekwerken vol beleid maar problemen ziet en een concreet idee heeft over hoe die problemen op te lossen zijn. We willen horen wat er beter kan in onze buurten, de zorg of het buitengebied. We willen in gesprek over gemeentelijke hordes die in de weg staan aan fijner wonen, werken en recreŽren in onze dorpen. En dat gesprek willen we aangaan met u. Dus heeft u ideeŽn over hoe onze gemeente nog beter haar werk kan doen, en van onze dorpen nog een fijnere plek kan maken?

Mail ons, we komen graag eens op de koffie: j.jansen@progressiefbernheze.nl

Door Jesse Jansen, commissielid Progressief Bernheze
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13998