Datum plaatsing: 03 juli 2017

Nieuwe Jeu de Boulesballen voor Gilde Nuland


Nieuwe Jeu de Boulesballen voor Gilde Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Al diverse jaren speelt de familie Grandjean een heel aardig potje jeu de boules tijdens het Nuwelants Jeu de Boules toernooi wat jaarlijks door het gilde sint Antonius Abt in Nuland wordt georganiseerd. Bijna ieder jaar weet wel een familielid zich in de finale te spelen.
Dat het jeu de boulesspel dus door de familie Grandjean omarmd wordt moge duidelijk zijn.
Zo zeer zelfs dat het voor Geert Grandjean aanleiding was om iets terug te doen voor de vele gezellige toernooien die hij en zijn gezin bij het gilde hebben beleefd.
De opening van zijn nieuwe zaak ĎQ.Out fietsení aan de Kerkstraat in Nuland was voor hem dan ook de aanleiding om iets terug te doen.
Met de Jeu de Boulescommissie van het gilde, bestaande uit Michael Donkers, Ton Timmermans en Sjak Hanegraaf, waren tijdens het laatste Nuwelants toernooi op 25 mei j.l. al gauw de contacten gelegd. Daar bleek dat een aantal setjes Jeu de Boulesballen incompleet waren en enige tekenen van intensief gebruik vertoonden.
Geert kwam met het voorstel om een aantal nieuwe setjes Jeu de Boules te sponsoren om zo zijn dank uit te spreken voor de vele gezellige dagen. Uiteraard werd zijn voorstel met beide handen door de Jeu de Boulescommissie aangenomen en in dank aanvaard.
Onlangs zijn de setjes Jeu de Boulesballen door Geert Grandjean aan de Jeu de Boulescommissie overhandigd waarbij Geert het gilde veel succes wenste met de nieuwe aanwinst.
Op haar beurt dankte het gilde Geert en zijn bedrijf Q.Out Fietsen voor de gulle gift en wenst hem veel succes met de nieuwe zaak aan de Kerkstraat.Nieuwe Jeu de Boulesballen voor Gilde Nuland
Nieuwe Jeu de Boulesballen voor Gilde Nuland
Nieuwe Jeu de Boulesballen voor Gilde Nuland


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12603