Datum plaatsing: 04 juli 2017

VVD Raadslid Jack van der Dussen wordt voorgedragen als lijstrekker


VVD Raadslid Jack van der Dussen wordt voorgedragen als lijstrekker


Heesch (Bernheze): Fractievoorzitter Jack van der Dussen wordt voorgedragen als lijsttrekker voor de VVD in Bernheze bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Tot eind oktober kunnen zich nog tegenkandidaten melden bij het bestuur van het lokale netwerk VVD Oss-Bernheze. Het definitieve besluit over het lijsttrekkerschap wordt genomen op 23 oktober 2017 door de ledenvergadering.

Met deze voordracht wil het bestuur zijn vertrouwen uitspreken in de huidige fractievoorzitter en kiest het voor continuÔteit in de nieuwe raadsperiode. Volgens het bestuur heeft Jack van der Dussen aangetoond over een grote dossierkennis te beschikken, die hij met grote betrokkenheid inzet voor de lokale gemeenschap. De standpunten van de VVD werden daarbij duidelijk voor het voetlicht gebracht en Jack wist daarbij het belang van burgers en bedrijven goed uit te dragen.

Jack heeft een financiŽle achtergrond. Vanaf 1972 is hij in dienst geweest bij voornamelijk internationale bedrijven. Hij heeft 20 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, waarvan 18 jaar in het Verenigd Koninkrijk. In 1993 is hij met zijn gezin naar Nederland teruggekeerd om het Europese hoofdkantoor van het bedrijf op te zetten in Nijmegen. Hij was daar verantwoordelijk voor Europa, Afrika, het Midden Oosten en AziŽ.. Hij bekleedde de functie van vicepresident tot hij in 2001 zijn carriŤre beŽindigde.

Naam: Jack van der Dussen
Woonplaats: Heesch
Partij: VVD
Geboortedatum: 20-09-1945
Beroep: Raadslid

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19358