Datum plaatsing: 05 juli 2017

Beestenboel bij Natuurcentrum De Maashorst


Beestenboel bij Natuurcentrum De Maashorst


Nistelrode (Bernheze): Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zondag 9 juli een natuurwandeling waarbij de deelnemers op zoek gaan naar de dieren die in De Maashorst leven. Zomers warm, daar houden veel dieren van. Natuurgidsen geven uitleg over de verschillende dieren en diertjes, de grote en de kleintjes. Er worden ook zoekkaarten en loeppotjes meegenomen om alles eens goed te bekijken.
De start is om 10.30 uur bij het natuurcentrum. De kosten voor volwassenen bedragen Ä3,00 en voor kinderen Ä2,00. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.
Op een zonnige zomerse dag is er van alles te zien aan kleine en grote beesten in de natuur. Het is leuk daar eens met een echte natuurgids naar te gaan kijken! Er wonen best grote dieren in De Maashorst, zoals reeŽn, vossen, dassen en natuurlijk de grote grazers, zoals de wisent. Ook allerlei insecten als mieren, kevertjes, vlinders en ander klein grut worden letterlijk onder de loep genomen. Er is veel meer te zien dan je denkt! Deskundige gidsen speuren mee en geven boeiende uitleg. En als de grote dieren zich verstopt hebben, dan kun je toch wel zien waar ze geweest zijn, want ze laten sporen achter. Aanmelden voor deze leuke activiteit kan op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl. Hier is ook nadere informatie te vinden.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29834