Datum plaatsing: 04 juli 2017

Docent Elde op non-actief om mogelijke relatie met leerlingGestel (Sint-Michielsgestel): De directie van het Elde College heeft besloten om met onmiddellijke ingang een docent op non-actief te stellen en beraadt zich op verdere gepaste maatregelen. De docent wordt ervan verdacht een relatie te hebben met een minderjarige leerling van de school op de locatie in Sint-Michielsgestel.

De zorg van de school gaat uit naar de leerling en de directie heeft onder andere overleg met haar ouder(s)/verzorger(s).

Deze situatie heeft impact op onze leerlingen en medewerkers. We zullen hier dan ook uiterst zorgvuldig mee omgaan. Leerlingen die vragen of opmerkingen hebben, kunnen terecht bij hun mentor, de zorgcoŲrdinatoren of de vertrouwenspersonen. Alle ouder(s)/verzorger(s) worden per mail geÔnformeerd.

De school werkt nauw samen met politie en zorginstanties. Ook is er melding gedaan bij alle bevoegde instanties. De school betreurt de situatie en verleent alle medewerking aan het strafrechtelijk onderzoek.
In het belang van alle betrokkenen zullen geen verdere mededelingen worden gedaan.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23523