Datum plaatsing: 04 juli 2017

TV de Hoef en de Broekhoek werken samenHeesch (Bernheze): Tennisverenigingen de Hoef en de Broekhoek bundelen de krachten voor tennissende jeugd in Heesch.

TV de Hoef en TV de Broekhoek gaan samenwerken om de jeugdleden van beide verenigingen méér te kunnen bieden. “Voor zowel beide verenigingen als voor Heesch een hele mooie en goede stap met het oog op de toekomst” aldus Joost Kaffener van TV de Hoef.

De samenwerking biedt beide verenigingen een grotere basis aan jeugdleden om kwalitatief goede trainingen te verzorgen, veel activiteiten te organiseren op de tennisbanen en daar buiten én hierdoor de jeugd uit Heesch te enthousiasmeren voor de tennissport.

Voor alle geïnteresseerden wordt op zondag 9 juli van 10:00 uur tot 12:00 uur een bijeenkomst georganiseerd op het park van TV de Hoef om deze samenwerking te vieren. De aanwezigen worden voorzien van alle benodigde informatie omtrent de samenwerking, lidmaatschap en trainingen. Tevens is er ruimte voor het stellen van vragen. Dit terwijl de kinderen op de tennisbanen worden vermaakt door tennisschool TSTK.

Ook jeugd die nog geen lid is van een tennisvereniging is van harte welkom voor deze gezellige kennismaking met de tennissport.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14612