Datum plaatsing: 06 juli 2017

Stichting Dream4Kids organiseert informatieavond voor nieuwe vrijwilligers!Rosmalen ('s Hertogenbosch): Als Dreamchaser organiseer je, samen met iemand van jouw keuze, een droom van een kind. Je doet er alles aan om het kind de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de droomdag evenals het verkrijgen van voldoende financiŽle middelen en sponsoring in natura om de droom te realiseren.
Je onderhoudt zelf de contacten met het (pleeg)gezin en houdt regelmatig contact over de voortgang van het droomproject met de dromencoŲrdinator van Dream4Kids. Al onze vrijwilligers geven aan dat het organiseren van een droomdag heel goed te doen is naast hun baan.

Over Dream4Kids:
Alleen al in Nederland heeft tussen de 25 en 50% van de kinderen te kampen met een jeugdtrauma. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan de gebeurtenis, is een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Dit draagt bij aan het vertrouwen in zichzelf en de wereld en het geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven.

Meer informatie
Kijk op www.dream4kids.nl voor meer informatie.

Datum
dinsdag 11 juli 2017

Aanvang
19.30 uur

Locatie
Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen

Aanmelden
Aanmelden via info@dream4kids.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30052