Datum plaatsing: 10 juli 2017

Infoweekend slim wonen Oss/BernhezeHeesch (Bernheze): Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli houdt Brabant Woont Slim een info-weekend over ‘SlimWonen’. Tijdens dit weekend krijgt u informatie over het verbeteren van comfort en het verduurzamen van uw woning. Brabant Woont Slim biedt hiervoor het SlimWonenAdvies aan. Deze actie is medemogelijk gemaakt door de gemeentes Oss en Bernheze.

∙ Karwei Heesch, Cereslaan 9 in Heesch
∙ vrijdag 14 juli van 15.00-20.00 uur
∙ zaterdag 15 juli van 09.00-16.00 uur

Wat is het SlimWonenAdvies?
Wilt u een huis dat duurzaam is en toch comfortabel? Het SlimWonenAdvies gaat over comfortverbetering en het verduurzamen van uw woning. Een adviseur komt bij u thuis om te horen wat uw wensen zijn en neemt de kenmerken van uw woning op. U ontvangt de rapportage en tijdens de nabespreking bij u thuis maakt de adviseur een plan van aanpak. Een plan voor het duurzamer maken van uw woning en voor verbetering van uw wooncomfort. Er zijn zelfs mogelijkheden om uw woning gasloos te maken! Zo krijg u advies op maat.

Over het Info-weekend
Tijdens het weekend geeft Brabants Woont Slimworden er 20 vouchers weggegeven ter waarde van €225. Het voucher is in te leveren bij een SlimWonenAdvies. Het SlimWonenAdvies kost €350. Maar met deze voucher heeft u recht op een eenmalige korting van €225,-! Zo kost het SlimWonenAdvies u nog maar €125. Let op! Er is dus maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar.

Wilt u meer informatie over SlimWonen? Heeft u interesse in het verduurzamen of zelfs gasloos maken van uw woning? Kom dan naar het info-weekend SlimWonen op 14 en 15 juli.

www.brabantwoontslim.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29462