Datum plaatsing: 12 juli 2017

Bezorging Rosbode/Streekwijzer, De Brug en MooiBernheze faillietRosmalen ('s Hertogenbosch): Op 12-07-2017 is Excellent Verspreidingen B.V. te Rosmalen (Noord-Brabant) door de rechtbank in Oost-Brabant failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. J.M.M. Roefs.

Excellent was verantwoordelijk voor de bezorging van tientallen huis-aan-huisbladen waaronder De Rosbode/Streekwijzer, De Brug en DeMooiBernhezeKrant.

Excellent was een bedrijf van Liesbeth Vennix en een doorstart van Actief Verspreidingen in Rosmalen van haar partner Nico Rutten die vorig jaar al failliet ging. Eerder waren ze ook al actief met Garant Verspreidingen en Garant Verspreidingen Brabant BV die ook de deuren sloten na grote verliezen. Ook zoon Bart van Berkel was medeaandeel houder in enkele bedrijven.

Bezorgers hebben vaak nog maanden vergoeding te goed. Waarschijnlijk kunnen zij naar hun centen fluiten.

Wijze raad:
Als u een bezorgbaantje neemt zorg dan dat u per week uitbetaald krijgt, dat doen andere uitgevers ook, en dan loop je tenminste geen risico!

Bezorgers die geen vertrouwen meer hebben in de Rosbode zijn van harte welkom bij de Molen. De voorwaarden zijn ook een stuk prettige: geen (in)vouwen. vier dagen de tijd om de krantjes te bezorgen, wijk zelf samen stellen en bovenal beter vergoeding en bij iedere ronde meteen uitbetaald.

Meer informatie vind je hierUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17212