Datum plaatsing: 17 juli 2017

Piraten in de Kersouwe


Piraten in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Woensdagmiddag 2 augustus bestormen spetterende piraten Natuurtheater de Kersouwe tijdens het Grote Piraten Avontuur. Een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor. Aanvang 15.00 uur. Entree Ä4,50 (incl. serv.k.)

Het grote Piratenavontuur
De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeŽn. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoerd door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.Deze stoere familievoorstelling is geschikt voor kleine piraatjes vanaf 4 jaar. Speelduur: 60 minuten

Woensdagmiddag jeugdtheater in de Kersouwe
De hele zomervakantie is er elke woensdagmiddag om 15.00 uur een leuke, spannende, gezellige, vrolijke familievoorstellingen te zien.
Deze weken kun je nog naar De blote billen van de Koning van Jeugdtheatergroep de Kersouwe.
Woensdagmiddag 26 juli kun je genieten van Theatergroep Mariahout, zij spelen het sprookje Rapunzel. Een week later op 9 augustus komt Super Willem, die alles kan en voor niemand bang is... of toch wel?
Woensdag 16 augustus verzorgt Villa Verdraaid een voorstelling met circus en theater. Op 23 augustus BOOMWHAKALAA! van Drumdrumdrum met energieke liedjes met spetterende percussiesoloís!

Heerlijk vermaak voor een complete woensdagmiddag plezier voor jong en oud. Aanvang 15.00 uur. Entree Ä4,50 (incl. serv.k.).
Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15109