Datum plaatsing: 18 juli 2017

Grootste outdoor trancefestival Electronic Family maakt volledige line-up Rosmalen bekend


Grootste outdoor trancefestival Electronic Family maakt volledige line-up Rosmalen bekend


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Electronic Family roept iedere Brabantse festivalganger op om 5 & 6 augustus samen te komen op wat op een fenomenaal feest voor de Trance familie belooft te worden! Met vier verschillende stages, de beste Trance DJ’s en special acts zal dit een speciale editie voor de familie worden. De weelderige en groene omgeving van Autotron biedt genoeg ruimte voor kampeerplaatsen en verschillen area’s voor de verschillende Trance stijlen. Het festival belooft twee dagen vol gezelligheid, eten, muziek en een fantastische sfeer!

Verschillende stages
Het festival bestaat uit drie outdoorstages, een indoorstage, een VIP-village en een lounge gebied aan het strand. Dit jaar is er voor het eerst een nieuwe stage namelijk ‘Who’s afraid of 138′. Dit is een motto uit de trance wereld ingewijd door Armin van Buuren. Deze stage stond o.a. al op A State of Trance en maakt nu haar debuut op Electronic Family: the Gathering.

Line-up
Grote namen in de trance wereld staan op het programma om het weekend van 5 en 6 augustus onvergetelijk te maken. Over het gehele weekend verdeeld zullen er ruim 60 artiesten aanwezig zijn! Benieuwd of jouw favoriete dj aanwezig is? Bekijk dan het volledige programma van Electronic Family, de volgende namen zullen onder andere aanwezig zijn:

Aly & Fila
Ferry Corsten
Gaia
Markus Schulz
Rank 1

Armin van Buren
Het is een publiek geheim dat topdeejay Armin van Buuren onderdeel is van Gaia. Het duo Gaia draagt bij hun optredens een jas met grote capuchon, zodat ze onherkenbaar zijn voor het publiek. Van Buuren zal in het openbaar nooit uitspreken dat Gaia zijn alias is. Van Buuren staat tijdens zijn act als Gaia niet alleen achter de draaitafels. De Leidenaar wordt daar vergezeld door dj Benno de Goeij.

Prijzen
Tickets
Dag ticket: €39,-
VIP dag ticket: €75,-
Weekend ticket: €70,-
VIP weekend ticket €139,-

Parkeren
VIP Parking: € 20,00
Regulier Parking: voorverkoop € 10,00, aan de poort € 15,00
Touringcar Parking: € 35,00, aan de poort € 45,00

Kijk voor meer informatie, de volledige line-up en de tickets op de website van Electronic Family.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13123