Datum plaatsing: 17 juli 2017

Zomers picknicken en naar een kinderfilm bij PERRON-3


Zomers picknicken en naar een kinderfilm bij PERRON-3


Rosmalen ('s Hertogenbosch): CLUB-3, de kidsclub van PERRON-3, organiseert in juli een gezellige picknickfilm: een leuke kinderfilm in combinatie met een smakelijke picknick in de tuin van PERRON-3. De familiefilm De LEGO Batman Film is te zien, waarbij de zelfbenoemde leider van het gezelschap uit De Lego Film - Lego Batman - de hoofdrol heeft in zijn eigen bioscoopavontuur.

Woensdag 26 juli: De LEGO Batman Film (6+)

Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.

De kaartverkoop sluit op maandag 24 juli om 9.00 uur

Picknick

Op de dag van de picknickfilm staat vanaf 13.00 uur een tas gevuld met overheerlijke lekkernijen en dranken klaar. Neem zelf een groot picknickkleed mee en zoek een fijn plekje in de tuin van PERRON-3 aan de achterzijde. Bij druilerig weer picknicken we gezellig binnen.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 850 7550 en via de website www.perron-3.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13948