Datum plaatsing: 20 juli 2017

SPIE Nederland en Van der Valk Nuland-’s-Hertogenbosch samen hoofdsponsor van Nulandia


SPIE Nederland en Van der Valk Nuland-’s-Hertogenbosch samen hoofdsponsor van Nulandia


Nuland ('s Hertogenbosch): Nulandia begint het nieuwe voetbalseizoen met één vertrouwde en één nieuwe hoofdsponsor. Nieuwkomer SPIE uit Oss is net als het vertrouwde Van der Valk Nuland – ’s-Hertogenbosch voor de komende drie seizoenen aan Nulands grootste vereniging verbonden. Voorzitter Ad van de Meulenreek is trots op de samenwerking. ,,Beide bedrijven hebben een band met onze club.”
SPIE Nederland neemt het co-hoofdsponsorschap over van Top Events, dat de afgelopen drie seizoenen samen met Van der Valk het hoofdsponsorschap droeg. De technisch dienstverlener nam vijf jaar geleden het in Nuland gewortelde Gebr. Van der Donk over. De businessunit-managers van de Osse vestiging van SPIE, Ad Schippers en Hans van der Donk, zijn al decennia aan Nulandia verbonden. Schippers voetbalde er ruim dertig jaar, Van der Donk is al jaren jeugdleider. Daarnaast is Gebr. van der Donk en later SPIE al jaren A-sponsor. ,,Wij vinden het mooi om op deze manier wat voor Nulandia te doen. Ook omdat we allebei veel met de club hebben”, zegt Van der Donk. ,,En voor mij is het een kans om een keer op de teamfoto van het eerste elftal te staan”, grapt Schippers.
Naast SPIE is het bestuur van Nulandia ook tevreden dat Van der Nuland – ’s-Hertogenbosch voor nog eens drie seizoenen bijtekent. De hotelketen startte drie jaar geleden samen met Top Events als hoofdsponsor en nam destijds het stokje over van Carbone. In de afgelopen drie seizoenen groeide het in Nuland gewortelde Van der Valk uit tot een gewaardeerde hoofdsponsor en werd bijvoorbeeld de feestavond van Nulandia bij Van der Valk gehouden. ,,Het is prettig dat beide bedrijven een band hebben met onze club. Met Van der Valk en SPIE kunnen wij de komende jaren met vertrouwen verder bouwen aan onze toekomst”, benadrukt Nulandia-voorzitter Ad van de Meulenreek.


Op de foto v.l.n.r. Nulandia-voorzitter Ad van de Meulenreek, SPIE-businessunitmanagers Hans van der Donk, Ad Schippers en Nulandia-penningmeester Mark Dielissen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13806