Datum plaatsing: 21 juli 2017

Op een leuke en verantwoorde manier trainen voor de 7-Heuvelenloop


Op een leuke en verantwoorde manier trainen voor de 7-Heuvelenloop


Regio (Oss): Op 30 augustus start bij AV Oss í78 de hardloopcursus Run to the start. Deze cursus bereidt je in 12 weken tijd voor op jouw deelname aan de 7-Heuvelenloop in Nijmegen (7 of 15 kilometer). Een deskundige en ervaren trainer helpt je om op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. Wees er snel bij, want vol is vol!

De cursus wordt verzorgd door een professionele trainer die je twaalf weken lang begeleidt en coacht. Je leert de juiste loophouding- en techniek, er is aandacht voor spierversterking en uithoudingsvermogen en voor blessurepreventie en voeding. Je traint 1x per week met een groep en daarnaast 1 of 2x per week zelfstandig, op basis van een trainingsschema.

De trainingen vinden plaats op woensdag van 19:00 tot 20:30 uur op de atletiekbaan van AV Oss í78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss en starten op 30 augustus. De kosten voor deelname bedragen 49 euro. Meer informatie vind je in de flyer op www.avoss78.nl. Aanmelden kan per e-mail naar RTTS@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15032