Datum plaatsing: 22 juli 2017 - Laatst gewijzigd: 22-07-2017 11:05:19

Koninklijk onderscheiding voor Geert Eijsvogels


Koninklijk onderscheiding voor Geert Eijsvogels


Heesch (Bernheze): Op donderdag 20 juli 2017 werd de heer G.M.M. (Geert) Eijsvogels uit Heesch benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Locoburgemeester Van Boekel heeft hem de versierselen behorende bij deze Koninklijke onderscheiding uitgereikt tijdens de viering van het zeventigjarig bestaan van Scouting Heesch tijdens het zomerkamp.

De heer Eijsvogels ontving de onderscheiding voor zijn verdiensten sinds 1977 voor Souting Heesch. Hij was ruim 25 jaar bestuurslid, waarvan jarenlang voorzitter, van de toenmalige Stichting Scouting Heesch, later Vereniging Scouting Heesch. De heer Eijsvogels heeft onder meer de kar getrokken rondom de privatisering van het scoutinggebouw.
Tegenwoordig is de heer Eijsvogels staflid en zet hij zich in voor geldwervingsacties zoals Heitje voor Karweitje, de Oliebollenactie en de Kerstboomverbranding. Verder verricht hij schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom het scoutinggebouw en is hij betrokken bij de Dodenherdenking.
Naast zijn inzet voor Scouting Heesch is de heer Eijsvogels diverse jaren ondersteuner van zijn alleenstaande buurvrouw. Hij verzorgt onder andere haar administratie en onderhoudt haar tuin.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13479