Datum plaatsing: 22 juli 2017

Hoogbejaarde Rosmalenaren slachtoffer malafide dakwerkersRosmalen ('s Hertogenbosch): Twee 87-jarige inwoners van Rosmalen zijn het slachtoffer geworden van oplichters.

Op 19 juli rond 17.00 uur bood een Engels sprekende aannemer met 2 Poolse werknemers aan om wat werkzaamheden aan het dak te verrichten. Vervolgens kregen de bewoners een rekening van 7000 euro gepresenteerd. Een van de bewoners is met de aannemer naar de bank gereden waarna de rekening werd voldaan. Vervolgens verdwenen de werklieden. Bij controle bleek dat de werkzaamheden aan het dak minimaal waren geweest. Bovendien bleek dat het lood rondom de schoorsteen was vernield. Helaas werden de werklui niet meer aangetroffen door de politie.

Dergelijke oplichtingspraktijken komen bij regelmaat voor. Men weet wie men makkelijk kan oplichten. Vaak spreken de oplichters een buitenlandse taal. Mocht u twijfels hebben over de betrouwbaarheid van de klussers kijk dan eens op internet of het bedrijf dat bij uw deur staat op internet staat en lees de recensies.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22483