Datum plaatsing: 05 augustus 2017

Weiland Games & Oogstfeest in Heesch-Vinkel op zondag 20 augustus


Weiland Games & Oogstfeest in Heesch-Vinkel op zondag 20 augustus


Vinkel (Bernheze): Het is inmiddels een traditie: om de twee jaar een oogstfeest georganiseerd door buurtvereniging Heesch-Vinkel. Dit jaar staat de 11de editie op het programma en het belooft een bijzondere editie te worden. Naast het ‘vertrouwde’ oogstfeest worden voor het eerst de Weiland Games georganiseerd; een ‘boeren’ zeskamp voor jong en oud.

Vernieuwend en verfrissend
Het oogstfeest is dit jaar vernieuwend en verfrissend. Het goede van het programma wordt behouden en met het toevoegen van de Weiland Games wordt echt iets nieuws toegevoegd. Op deze manier hoopt de organisatie nog meer mensen te trekken dan voorheen en met name nog meer jongeren te interesseren voor deze geweldig leuke dag!

Programma
Het terrein aan de Vinkelsestraat (tegenover Steenbergen Graszoden en Ploegam) gaat om 10.00 uur open. Om half elf begint de mis met medewerking van Rythm Impact (slagwerkgroep) en dansers. Na de mis start de markt met vele lokale producten, een dierenweide, speeltoestellen en zijn er demonstraties van oude en nieuwe oogstmethoden. In de grote tent is muziek en kunnen bezoekers wat eten en drinken.

De Weiland Games
Vanaf 12.30 uur starten de Weiland Games. Tijdens dit spektakel strijden verschillende ploegen in een zestal spellen om de “Super Boeren’’ trofee. Het touwtrekken is altijd een publiekstrekker en om dit verder uit te breiden is uiteindelijk het idee geboren om een boerenzeskamp te organiseren. Het touwtrekken is vervangen door gewichttrekken. Hier komt het niet alleen aan op kracht maar ook op techniek. De jeugd heeft op deze manier net zoveel kans als de “zwaardere” teams. Naast het gewichttrekken is er onder meer een kruiwagenspel, buikschuifbaan en hindernisbaan. Een sportief en gezellig evenement waar alle groepen uit de hele regio aan deel kunnen nemen.

Doe mee!
De traditionele veiling is altijd het slotstuk en een hoogtepunt van deze dag. Keileuk en met altijd verrassende items. We willen iedereen vragen die een item wil veilen zich te melden bij ons, want we kunnen nog wel wat diensten en producten gebruiken. Natuurlijk kunnen we ook nog teams gebruiken voor de Weiland Games! Aanmelden is eenvoudig. Stuur een e-mail naar: buurtverenigingheeschvinkel@gmail.com.

Wil je meer informatie over deze dag? Neem dan contact op met de organisatie via buurtverenigingheeschvinkel@gmail.com of 06-28550179.


Weiland Games & Oogstfeest in Heesch-Vinkel op zondag 20 augustus
Weiland Games & Oogstfeest in Heesch-Vinkel op zondag 20 augustus
Weiland Games & Oogstfeest in Heesch-Vinkel op zondag 20 augustus


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28630