Datum plaatsing: 02 augustus 2017

Zondag 27 augustus tweede fietstocht van Maashorst Events


Zondag 27 augustus tweede fietstocht van Maashorst Events


Nistelrode (Bernheze): De Maashorst Betrokken Ondernemers hebben voor zondag 27 augustus weer een mooie fietstocht over bijzondere paden in petto. Een tocht vol verrassingen en mogelijkheden om een kijkje te nemen in en om verschillende bedrijven. Deelnemers die vorig jaar voor het eerst mee deden, herinneren zich vast nog de koeien- en paarden stal waar je dwars doorheen kon fietsen.

De boeren laten graag zien wat er in de stal gebeurt en hoe hun dieren erbij staan. En hoe leuk was het om over een wijngaard of tussen de zonnebloemen door te fietsen? Ook dit jaar gaat de route weer door speciale plekken zoals zoals een kersenboomgaard. En natuurlijk is er weer van alles te proeven. Ondernemers laten zich weer van hun beste kant zien. Het wordt voor fietsers van alle leeftijden genieten van de natuur, het mooie landschap en activiteiten.

Omdat het vorig jaar zo druk was bij de startplaatsen, zijn er die dit jaar meer, verspreid over de hele regio. Starten kan tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf:
•De Heische Hoeve , Heideweg 1a in Loosbroek
•Even Resorts/ De Mastworp, Bedafseweg 22 in Uden
•Museum voor Religieuze Kunst, Veghelsedijk 25 in Uden
•De Brabantse Hoeve, Zeelandsedijk 29 in Volkel
•Café zaal ’t Oventje, Voor-Oventje 32 in Zeeland
•Charmecamping Hartje Groen, Udensedreef 14 in Schaijk
•De Nistel, Piet Geersdijk 2 in Nistelrode.

De afstanden zijn 20 en 40 kilometer. De routes zijn met elkaar te combineren met een tussenlus.
Onderweg zijn er genoeg terrasjes om even te rusten, wat te eten en te drinken. Uitrusten kan zelfs letterlijk in een heuse bedstee. Dit jaar kunnen fietsers tijdens een pauze een blik werpen in een wiskydistileerderij of in de onecht verbonden worden. Bijzonder!

De deelname voor Maashorts Op Díe Fiets is 5 euro perp persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Maashorst Betrokken Ondernemers hebben gastvrij en belangeloos hun locaties en goederen beschikbaar gesteld. Ook is het mogelijk om tegen een aantrekkelijk prijs deel te nemen aan bijzondere attracties of proeverijtjes

Aanmelden voor deze afwisselende fietstocht kan via de website www.maashorst-events.nl .

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27018